Slider 2

AUTÓMOSÁS

Slider 1

GUMISZERELÉS

Slider 3

AUTÓKÖLCSÖNZÉS

AUTÓMOSÁS

Tisztelt Autótulajdonos!

Biztos hallott már arról, hogy a gépi mosással ellentétben, a kézi gépkocsi mosás mennyivel kíméletesebb az autó fényezésének (felületi karcok). Nálunk nagynyomású vízzel a sarat eltávolítjuk, majd ezután a szinte tiszta autót samponos szivaccsal megmossuk, szárazra töröljük (az ajtóperemeknél is), de a felső mosás alkalmával a kivehető szőnyegeket is megtisztítjuk.

Ha Ön is partner ebben, akkor minden harmadik-negyedik mosáskor kell csak az autó belsejét takarítani. Belső takarításkor a kivehető szőnyeget megmossuk és kitisztítjuk, a gépkocsi belsejét (szőnyeg, ülés, kalaptartó és csomagtartó) kiporszívózzuk, a műanyagokat letörölgetjük, az üvegeket megtisztítjuk.

Alsó mosáskor a gépkocsi alját és kerékjáratait a sártól és egyéb szennyeződéstől nagynyomással, melegvízzel megtisztítjuk. Az olajszennyeződést a gépkocsi aljáról környezetvédelmi szempontból nem áll módunkban eltávolítani.

Motortér mosása- csak abban az esetben, ha a motor nem olajjal szennyezett-, nagynyomású, melegvízzel történő leöblítés és samponozás után, sűrített levegővel leszárítva.

E négyféle mosás teljes értékű szolgáltatásnak számít. Mindenféle mosás ugyanannyiba kerül készpénzfizetés esetén. Rendszeresen járó ügyfeleinknek kedvezménnyel kedveskedünk autómosó bérlet vásárlása esetén. Tíz mosás áráért több mint tizenhárom teljes értékű mosást adunk. Léteznek szolgáltatásaink a fent említetteken kívül fél áron is, vagy bérlet esetén egy fél mosószelvényért.

  • Gépkocsi üvegek vegyszeres tisztítása.
  • Télen gőzborotvás mosás (törlés nélkül).
  • Sáros autó esetén kerékjáratok mosása.
  • Teherautók első utasterének takarítása.

 

A fent említett szolgáltatások bérlettel is igénybe vehetők jelentős kedvezménnyel, külön a személyautó méretű, külön a terepjáró vagy egyterű, és külön a kisbusz vagy kisteher méretű gépkocsikra.

Autómosással újra gyönyörűvé varázsoljuk autóját!

autómosás Az utóbbi időszak sok helyen nagyon száraz volt, így a rengeteg por meg is látszik a járművek külsején. Ez esztétikai szempontból sem túl előnyös, de nem tesz jót a fényezésnek sem. Időnként mindenképp érdemes gondoskodni egy alapos autómosásról, amelynek köszönhetően szinte újjá varázsolódik a jármű.

Az autómosást természetesen végezhetjük otthon is, de szerencsére ma már van lehetőség profi szolgáltatást is igénybe venni hozzá. Ezzel sok idő és energia megspórolható, de nem kell kompromisszumot kötni a végeredményben sem. Tapasztalt csapatunk az autómosást kedvező áron, rövid idő alatt végzi. Profi eszközöket és tisztítószereket alkalmazunk, így biztos lehet benne, hogy autója szebb lesz, mint újkorában! Az autómosás során odafigyelünk a legapróbb részletekre, az eldugott helyekre is, hiszen a célunk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, ha szeretné igénybe venni autómosás szolgáltatásunkat! Ha kérdése van, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken.

Facebook
Telefon: +36-22-379-775
+36-20-9292-432
+36-20-9465-486
E-mail: dhmautomoso@t-online.hu