Slider 2

BLOG

Slider 1

GUMISZERELÉS

Slider 3

AUTÓKÖLCSÖNZÉS

BLOG

A gumicserét bízza szakemberre!

gumicsere

Az őszi hónapok alatt már indokolt lehet a gumicsere, hiszen könnyen előfordulhat, hogy a hőmérséklet tartósan az alatt az érték alatt marad, ami már téli gumiabroncsokat igényel. Ez az érték 7 fok alatti hőmérsékletet jelent. A téli gumik felszerelését kétféleképpen lehet elvégezni. Az autó tulajdonosa vagy saját maga szedi le a nyári gumikat és teszi fel helyettük az új, téli gumikat vagy az egyszerűbb utat választja és autószerelő műhelyre bízza a dolgot.

Lássuk, hogy milyen előnyökkel jár az utóbbi döntés, ha a gumicsere szakemberek felügyelete alatt zajlik! A gumicsere, mint szolgáltatás megrendelése mellett egyértelmű pozitívumként szól, hogy a művelet teljes mértékben profi kezek között zajlik és ellenőrzött folyamat. Akinek nincsen jártassága gumicserében, az jobb, ha nem kezd bele otthon, a garázsban, mert a rosszul felrakott gumik baleset veszélyesek is lehetnek.

Az autószerelő műhelyben a szakemberek nem csupán magát a cserét kivitelezik rövid idő alatt és megbízható módon, hanem magukat a téli gumiabroncsokat is ellenőrzik. A nem megfelelően tárolt gumikat érheti sérülés, de egyéb okból is állhat be változás az állapotukban. Az időben kiselejtezett gumiabroncsokat le lehet cserélni megbízható modellekre és úgy elvégezni a gumicserét, hogy azt ne kelljen megismételni a kelleténél hamarabb.

A gumicsere ideális megoldást jelent mindazoknak, akik nem tudnak szakszerűen tárolni gumiabroncsot és a kerekek cseréjéhez sem rendelkeznek megfelelő eszközökkel, illetve tapasztalattal, ismeretekkel. Természetesen azokat is várjuk a műhelyünkben, akik egyszerűen csak nem szeretnének ezzel foglalkozni szabad idejükben és inkább szakemberrel végeztetnék el a gumicserét!

Keressen minket bizalommal és kérjen időpontot a szakszerű gumicserére! Ne maradjon le a téli gumicseréről, később már betelnek a szabad időpontok és várnia kell! Ne induljon el nyári gumikkal rövidebb útra se, gondoskodjon a biztonságos közlekedésről!

A honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén tud velünk időpontot egyeztetni gumicserére!

Gumiszerviz szolgáltatásunkkal felesleges kiadásoktól kímélheti meg magát!

gumiszerviz

Egy autó fenntartása költséges, főleg, ha valami meghibásodik és új alkatrészre van szükség. Szerencsére sok olyan hiba van, ami könnyen javítható, és ilyenkor nem érdemes új alkatrészbe fektetni. Napjainkban már nincs akadálya a kisebb mértékben sérült abroncsok javításának sem, a gumiszerviz szolgáltatás igénybe vételével akár jelentős összegű felesleges kiadástól is megkímélhetjük magunkat.

Ha a gumi olyan mértékben sérült, hogy lehetséges a javítása, akkor mindenképp jobban megéri a gumiszervizt igénybe venni, mint új abroncsokat beszerezni. A csere sajnos egyáltalán nem olcsó mulatság, és az esetek többségében a gumiszerviz is hosszú távú megoldást nyújt. A problémát így költségtakarékos módon és gyorsan orvosolhatjuk, ezért érdemes szakember véleményét kérni az új abroncsok megvásárlása előtt.

Ha megbízható gumiszerviz szolgáltatást keres, a legjobb helyen jár! Keressen minket bizalommal bővebb információért a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére!

Mobil gumiszervizünk megoldást nyújt a mozgásképtelen autók részére is!

Mobil gumiszerviz

Sajnos defektet bárhol, bárki kaphat, ráadásul gyakori, hogy ilyenkor az autó teljesen mozgásképtelenné válik. Ebben az esetben nekiállhat az ember kereket cserélni, de a legegyszerűbb, ha profi segítséget vesz igénybe. Mobil gumiszervizünk rövid idő alatt a helyszínre ér és megoldja a problémát, Ön pedig minimális időveszteséggel folytathatja az útját.

Sokan tévesen azt gondolják, hogy mire odaér a segítség, már ki is cserélték a kereket, azonban ez tapasztalat és megfelelő szerszámok nélkül nem megy gyorsan. Az esetek többsége autószervizben vagy mobil gumiszerviz szolgáltatás igénybe vételével végződik, ezért sokkal gyorsabb alapból szakembert hívni. Így rövid időn belül oldódik meg a gond, méghozzá anélkül, hogy emiatt még később is meg kellene látogatni a szervizt.

Amennyiben kérdése van szolgáltatásunkkal kapcsolatban vagy elakadt és mobil gumiszervizre van szüksége, hívjon minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Facebook
Telefon: +36-22-379-775
+36-20-9292-432
+36-20-9465-486
E-mail: dhmautomoso@t-online.hu