Slider 2

AUTÓMOSÁS

Slider 1

GUMISZERELÉS

Slider 3

AUTÓKÖLCSÖNZÉS

Ózongenerátoros autóklíma tisztítás

Az ózongenerátoros autóklíma tisztítás vegyszerek nélkül fertőtlenít!

Szerencsére a legtöbb autótulajdonos tisztában van vele, hogy fontos a klíma karbantartása. Szükség van klímatöltésre, de nem szabad elhanyagolni a tisztítást sem, mert a berendezésben rengeteg por lehet és a penész is előszeretettel telepszik meg. A tisztítás többféle módon is elvégezhető, de az egyik leghatékonyabb mindenképp az ózongenerátoros autóklíma tisztítás.

A berendezésben megtelepedő penész spórái a belső tér levegőjébe jutnak és belélegezve súlyosan irritálják a nyálkahártyát és kellemetlen tüneteket okoznak. Hosszú távon akár asztma is kialakulhat, ezért a készülék tisztítását érdemes beiktatni minden szezonban. Az ózongenerátoros autóklíma tisztítás vegyszerek nélkül biztosít kiváló higiéniát. Hatékonyan fertőtleníti a teljes rendszert, így egy csapásra szabadulhatunk meg a portól és a penésztől is.

Amennyiben kérdése van, illetve szeretné igénybe venni az ózongenerátoros autóklíma tisztítást, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről.

ózongenerátoros autóklíma tisztítás
Facebook
Telefon: +36-22-379-775
+36-20-9292-432
+36-20-9465-486
E-mail: dhmautomoso@t-online.hu